.............................................................................................................. ιδίοις όμμασι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα νακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μετάφραση [Translate]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις....

Η Φωτογραφία της Ημέρας

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

«ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΕΣ» - ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στο Βουλευτικό Ναυπλίου

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

«ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΕΣ» ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

H έκθεση φωτογραφίας του Θεόδωρου Παπαγεωργίου με τίτλο «Θαλασσογραφίες» περιλαμβάνει απεικονίσεις θαλασσινών τοπίων με επίκεντρο τον Αργολικό κόλπο και τις ακτές της Αρκαδίας.

Διοργανώνεται στις ισόγειες αίθουσες του Βουλευτικού κτιρίου στο Ναύπλιο, από 19 έως 28 Αυγούστου 2017. Η έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό από 18:30 έως 23:30, με είσοδο ελεύθερη.
Ο Θεόδωρος Παπαγεωργίου είναι επαγγελματίας φωτογράφος που ζει στην Τρίπολη Αρκαδίας. Έχει περάσει από πολλά διαφορετικά επαγγέλματα πριν αφοσιωθεί σε αυτό που αγαπάει περισσότερο, τη φωτογραφία.
Εμπνευσμένος από τα τοπία της Ελλάδας, επικεντρώνεται σε εικόνες που εξυμνούν την ανθρώπινη συνείδηση ως έκφραση της φύσης.
Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017, στις 20:00.


Αίθουσα
Βουλευτικό Ναυπλίου
Οδός Σταϊκοπούλου – Ναύπλιο
Ώρες Λειτουργίας
19-28 Αυγούστου 2017
18:30 - 23:30
Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες
Θεόδωρος Παπαγεωργίου
 +30 698 592 3337


___________
http://weekend-net.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου