.............................................................................................................. ιδίοις όμμασι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα νακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μετάφραση [Translate]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις....

Η Φωτογραφία της Ημέρας

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Διαγωνισμός φωτογραφίας για τη Θεσσαλονίκη με κριτή τα likes!

Διαγωνισμός φωτογραφίας!

Μέσα σε τρεις ημέρες έχουν «ανέβει» περισσότερες από χίλιες που αποτυπώνουν γωνιές της πόλης-Δείτε λεπτομέρειες και τα βραβεία για το «My photo Thessaloniki»
Περισσότερες από χίλιες φωτογραφίες που αποτυπώνουν γωνιές της Θεσσαλονίκης έχουν «ανέβει», μέσα σε τρεις ημέρες, ως συμμετοχές στον διαγωνισμό που διοργανώνει ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης «My photo Thessaloniki». Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM) η αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος του Οργανισμού, Βούλα Πατουλίδου, πρόκειται για μία στοχευμένη δράση, μία πρωτοβουλία, που ξεκίνησε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, στις 27 Σεπτεμβρίου, με στόχο την προβολή του προορισμού μέσα από μία διαφορετική ματιά.
Η κ. Πατουλίδου ανέφερε ότι ο διαγωνισμός είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους αξιοποιείται η σύγχρονη τεχνολογία, καθώς η δύναμη του διαδικτύου για τη διάδοση του μηνύματος είναι τεράστια και αυτό εντάσσεται μέσα στο πλαίσιο της σύγχρονης ψηφιακής πραγματικότητας.
Ο διαγωνισμός λειτουργεί ως εξής: Ο χρήστης «ανεβάζει» τις φωτογραφίες του από τη Θεσσαλονίκη στο Instagram και στο facebook, με hashtag #myphotothessaloniki. Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes θα βραβευτεί με ένα tablet, ενώ οι 20 καλύτερες θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή της Θεσσαλονίκης διεθνώς. «Με αυτόν τον τρόπο αναζητούμε τη διαφορετική ματιά των ανθρώπων εκείνων που ζουν και επισκέπτονται την πόλη μας» σημείωσε η κ. Πατουλίδου.
Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ήταν η αφορμή, τόνισε η κ. Πατουλίδου και πρόσθεσε ότι η Θεσσαλονίκη είναι πάντα η αιτία για να ξεκινήσουν δράσεις προστιθέμενης αξίας για τον τουρισμό.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου